Monli Hypotheken

Snel zekerheid over jouw droomhuis

Snel zekerheid over je droomhuis

Sta je op het punt om jouw eerste huis te kopen? Met Monli vind je een hypotheek die past bij jouw situatie. Met ons persoonlijk hypotheekadvies is jouw droomhuis binnen handbereik.

  • Bereken hoeveel je kunt lenen
  • Kies een aanbieder die jij wilt
  • Binnen 24 uur een ja of nee
  • € 950,-

Hoe werkt het?

Je kunt eenvoudig je maximale hypotheek berekenen met behulp van een hypotheekcalculator. Als het duidelijk is hoeveel je kan lenen, kan je bij 32 verschillende geldverstrekkers onafhankelijk een hypotheek kiezen.

Nu je de beste hypotheek hebt gekozen, hoef je alleen nog de inkomensgegevens op te halen (via MijnOverheid), enkele documenten te uploaden (legitimatie ed.) en je hebt zelf een hypotheek aangevraagd. Mocht je er niet uitkomen of vragen hebben, dan staan wij altijd klaar om je te ondersteunen.

Voordat we de hypotheekaanvraag doorsturen naar de geldverstrekker of bank, zoeken wij ook even contact om samen de aanvraag en ingevulde gegevens te controleren. Binnen 48 uur weet je of je hypotheekaanvraag is geaccepteerd. Zodoende kun je zorgeloos zelf een hypotheek afsluiten en weet je dus snel of je je droomhuis kan kopen.

Binnen een dag zekerheid

Onafhankelijk advies

Alles geregeld voor €645

monli-hypotheken-geldverstrekkers

Kies een geldverstrekker die je zelf wilt

Monli (Claro BV) heeft alle benodigde vergunningen om voor jou te bemiddelen. Jij doet het werk en wij controleren de ingevulde gegevens voordat de aanvraag verstuurd wordt. Monli Helpt jou bij de aanvraag van een hypotheek, tijdens het afsluitproces en daarna. Met slimme apps, status-berichten en relevante tips.

Overzicht en transparantie

Met onze overzichtelijke rekenvoorbeelden en duidelijke taal is het aanvragen van een hypotheek gemakkelijk.

monli-hypotheken-rekenvoorbeeld

Ons eerste huis, zonder stress geregeld!

Omdat huizen zo gewild zijn in de randstand moesten we erg snel weten of we het hypotheekbedrag konden financieren. Door het opgeven van onze informatie en het kiezen van een geldverstrekker wisten we binnen een dag dat we het huis konden kopen. Echt super!

WONEN

Woon Todo checklist

Een handig stappenplan met alles dat je moet regelen voor je hypotheek en verhuizing.

Wat moet ik allemaal regelen?

GEZIN

Sparen voor je kind

Bereken eenvoudig hoeveel er gespaard moet worden voor de studie van je kind.

Bereken wat ik moet sparen

PENSIOEN

Monli pensioen

AOW leeftijd berekenen? Het kan! Via onze handige tool.

Wat moet ik allemaal regelen?